Marica: Fondul de stimulente pe august şi septembrie va fi diminuat cu 25%, la fel ca salariile

Fondul de stimulente pentru angajaţii din Finanţe va rămâne la nivelul de 1,5 ori salariul, dar va fi mai mic cu 25% ca urmare a scăderii salariilor, a declarat liderul Sed Lex, Vasile Marica.

39 afișări
Imaginea articolului Marica: Fondul de stimulente pe august şi septembrie va fi diminuat cu 25%, la fel ca salariile

Marica: Fondul de stimulente pe august şi septembrie va fi diminuat cu 25%, la fel ca salariile (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Fondul de stimulente nu va fi ca în lunile anterioare. Va fi diminuat cu 25% aşa cum au fost şi salariile. Va rămâne pe media de 1,5 salarii", a spus Marica.

Liderul Sed Lex a arătat că în discuţiile cu ministru Finanţelor, Gheorghe Ialomiţianu, s-a stabilit ca directorii să primească mai puţine stimulente şi reducerea numărului de posturi de conducere.

"În unele judeţe avem şi 14 directori. Trebuie redus numărul de posturi şi să rămânem cu 3-4 directori", a spus Marica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici