Marica: Nu ştiu de ce a demisionat Costin

Preşedintele Alianţei "Sed Lex", Vasile Marica, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că ineficienţa protestelor de marţi reprezintă eşecul întregii societăţi, nu doar a sindicatelor, el precizând că nu cunoaşte motivele pentru care Dumitru Costin a decis să demisioneze de la conducerea BNS.

41 afișări
Imaginea articolului Marica: Nu ştiu de ce a demisionat Costin

Marica: Nu ştiu de ce a demisionat Costin (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Vasile Marica a adăugat că nu doreşte să comenteze decizia lui Dumitru Costin, arătând că nu ştie care sunt motivele pentru care acesta a renunţat de la conducerea Blocului Naţional Sindical.

"Noi, sindicatele, am făcut tot ce ne-a stat în putinţă să adunăm oamenii şi să împiedicăm aplicarea acestor măsuri. În acest moment putem privi pe oricine în ochi pentru că am făcut tot ce ne-a stat în putinţă", a declarat liderul Alianţei "Sed Lex".

Dumitru Costin a anunţat, miercuri, că demisionează de la conducerea Blocului Naţional Sindical (BNS) pentru că protestele de marţi au fost un eşec, iar măsurile de austeritate nu au putut fi evitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici