Marinar român, evacuat de pe nava pe care lucra şi internat la un spital din Anglia, a decedat

Un marinar român care a fost internat într-un spital din Marea Britanie, în urma unui accident pe nava de marfă unde lucra, a decedat, au confirmat, miercuri seară, surse medicale.

63 afișări

Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, a fost evacuat de urgenţă, marţi, de pe navă şi internat la un spital din Anglia, unde a decedat, medicii urmând să anunţe cauzele care au condus la moartea acestuia.

După ce cadrele medicale vor spune cauzele decesului, familia bărbatului va putea să îl aducă în România.

Românul fusese evacuat de urgenţă de pe nava de marfã pe care lucra, fiind dus cu un elicopter la un spital din localitatea britanică Margate, relata Rye & Battle Observer.

Nava se afla în largul coastei North Foreland, lângă oraşul Ramsgate, din comitatul Kent, în regiunea South East, Anglia.

Un elicopter a fost chemat după ce un medic a recomandat ca românul, în vârstă de 53 de ani, să fie evacuat. Acesta a fost internat la un spital din oraşul Margate, din comitatul Kent.

Vasul a plecat din Londra şi se îndrepta spre Ostend, în Belgia, la momentul incidentului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici