Marinar turc cu probleme medicale, aflat pe navă în rada Sulina, salvat

Agenţia Română de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM) a reuşit să salveze, marţi, un marinar de naţionalitate turcă, aflat pe nava Gerda S, după ce acesta a acuzat respiratorii şi febră mare.

1035 afișări
Imaginea articolului Marinar turc cu probleme medicale, aflat pe navă în rada Sulina, salvat

Sursa foto: Facebook/Agenţia Română de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare, Constanţa

Potrivit ARSVOM, a avut loc o nouă solicitare de intervenţie Medevac, marţi.

De această dată, VTS Sulina a solicitat intervenţia unei nave ARSVOM pentru o evacuare medicală de urgenţă.

„La bordul navei GERDA S, aflată in rada Sulina, unul din membrii echipajului de la bord, respectiv un marinar de naţionalitate turcă, acuză probleme respiratorii şi febră mare. La ora 18:25, nava SAR ARES, cu echipajul format din capitan- Cojocaru A., Anton Viorel-ofiţer mecanic şi Odor Dan-timonier, împreună cu o asistentă medicală la bord, a pornit în intervenţie. La ora 19:10, SAR ARES a ajuns la nava GERDA S, de unde a preluat persoana bolnavă”, arată ARSVOM.

La ora 19:12, echipajul s-a îndreptat cu victima, cu toată viteza, spre Portul Sulina, iar la ora 19:55, Sar Ares a acostat în Portul Sulina, unde a predat marinarul bolnav către serviciul de ambulanţă.

Marinarul a fost adus în condiţii de siguranţă şi a fost predat către Ambulanţă în stare stabilă, cooperant dar cu dureri în piept şi dificultate respiratorie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici