Marius Budăi îl critică pe consilierul Bogdan Glăvan pentru criticile aduse moldovenilor

Deputatul PSD Marius Budăi îl critică, înttr-o postare pe Facebook, pe Bogdan Glăvan, consilier al prim-ministrului Ludovic Orban, pentru acuzaţiile aduse moldovenilor în contextul creşterii numărului de cazuri de COVID-19.

215 afișări
Imaginea articolului Marius Budăi îl critică pe consilierul Bogdan Glăvan pentru criticile aduse moldovenilor

Marius Budăi îl critică pe consilierul Bogdan Glăvan pentru criticile aduse moldovenilor

„Consilierul dumneavoastră Bogdan Glăvan are tupeul să dea vina pe moldoveni pentru creşterea numărului de cazuri COVID-19, în condiţiile în care rata de infectare din Moldova e departe de scenariul roşu. Cu acelaşi tupeu, acelaşi Glăvan spune despre moldoveni că sunt de un „analfabetism funcţional uluitor”!!!

Uluitor este însă că acest consilier încă mai face parte din cabinetul dumneavoastră, domnule Orban, în condiţiile în care nu moldovenii sunt cei care încalcă regulile, ci proprii dumneavoastră oameni.

Vă reamintesc, în caz că aţi uitat, că nu cu mult timp în urmă, Gheorghe Flutur, preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, s-a testat de COVID-19 înaintea celor care aveau cu adevărat nevoie, trecându-se pe liste ca medic ca să aibă prioritate! Nu e de ignorat nici faptul că ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru, a vândut, la farmacia proprie, măşti la suprapreţ şi fără bon fiscal într-o perioadă când în România oamenii nu găseau nimic ca să se protejeze!”, a scris Mariul Budăi pe Facebook.

Marius Budăi ataşează şi postarea lui Bogdan Glăvan în care acesta susţine că locuitorii din Bucureşti şi Braşov respectă recomandările d epurtare a măştii, în timăp ce în oraşele din MOldova regula nu se respectă inclusiv ăn spitale şi instituţii publice, asistentele medicale par „picate din lună”, iar oamenii care vin să se testeze sunt obligaţi să se înghesuie. „Pe scurt, analfabetism funcţional uluitor, no offense”, încheie Glăvan.

 

Eu trăiesc în Bucureşti şi nu prea ies din pătrăţica mea, aşa că atunci când aud apelurile astea repetate la purtat...

Publicată de Bogdan Glavan pe Vineri, 30 octombrie 2020

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
budăi,
consilier,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici