Marşul motocicliştilor şi bicicliştilor în Capitală. Traseul şi restricţiile de trafic

Traficul în centrul Capitalei va fi restricţionat, sâmbătă, pentru desfăşurarea a două marşuri organizate de motociclişti şi biciclişti, pentru a atrage atenţia asupra riscurilor la care sunt expuşi în trafic, din cauza şoferilor care nu sunt atenţi la vehiculele cu două roţi.

484 afișări
Imaginea articolului Marşul motocicliştilor şi bicicliştilor în Capitală. Traseul şi restricţiile de trafic

Marşul motocicliştilor şi bicicliştilor în Capitală. Traseul şi restricţiile de trafic (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Potrivit unui Comunicat al Brigadei Rutiere a Capitalei, sâmbătă, se vor desfăşura două marşuri de conştientizare a opiniei publice cu privire la mersul pe două roţi.

Astfel, în intervalul orar 13.00 - 13.30, motocicliştii şi mopediştii se vor deplasa pe traseul: Romexpo - Piaţa Montreal - Şoseaua Kiseleff - Arcul de Triumf - Şoseaua Kiseleff - Piaţa Victoriei - Calea Victoriei - Bulevardul Naţiunile Unite - Bulevardul Libertăţii - Piaţa Constituţiei. Motocicliştii se vor aduna, la ora 11.30, în parcarea B din complexul Romexpo.

Bicicliştii se vor deplasa pe acelaşi traseu în intervalul orar 15.00 - 16.30, adunându-se începând cu ora 13.30, tot în parcarea B de la Romexpo.

La cele două evenimente, vor participa 1.000 de motociclişti şi aproape 5.000 de biciclişti.

După marşul motocicliştilor, începând cu ora 13.45, în Piaţa Constituţiei, vor avea loc concerte susţinute de trupele Sanctuar, Aquila, Pszchogod, Antheos, Reborn, Fără Vise, Stunt Show, The R.O.C.K., Trooper şi Cargo.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici