Maşină a Poştei, jefuită în judeţul Olt de un bărbat cu faţa acoperită

O persoană cu faţa acoperită a atacat o maşină a Poştei, în oraşul Balş din judeţul Olt, şi a fugit cu o geantă plină cu bani. Victima agresiunii, un bărbat de 65 de ani, a ajuns la spital.

4329 afișări
Imaginea articolului Maşină a Poştei, jefuită în judeţul Olt de un bărbat cu faţa acoperită

Maşină a Poştei, jefuită în judeţul Olt

Poliţia Olt a anunţat că luni dimineaţă, o persoană necunoscută, cu faţa acoperită, a furat, prin violenţa, o geantă cu o sumă de bani dintr-o maşină, din oraşul Balş, după care a fugit.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Balş, împreună ce cei din cadrul Serviciului de Investiţii Criminale s-au deplasat de îndată la faţa locului şi efectuează cercetări în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi identificării celui care a săvârşit fapta”, susţin poliţiştii din Olt.

Reprezentanţii Ambulanţei Olt au declarat că un bărbat de 65 de ani a fost atacat şi a ajuns la spital, având traumatism toracic.

Surse locale spun că maşina atacată era a Poştei, iar bărbatul atacat poştaş.

 

Taguri:
olt,
jaf,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici