Maşina consulului Germaniei la Timişoara, spartă şi jefuită

Maşina consulului Germaniei la Timişoara, Rolf Mahrun, a fost spartă în noaptea de luni spre marţi, în timp ce era parcată în apropierea unui club, iar hoţii au furat trei genţi cu documente şi o haină, prejudiciul fiind evaluat la circa cinci sute de euro.

2 afișări
Imaginea articolului Maşina consulului Germaniei la Timişoara, spartă şi jefuită

Maşina consulului Germaniei la Timişoara, spartă şi jefuită

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, Florin Huluţa, a declarat corespondentului MEDIAFAX că se fac cercetări pentru identificarea hoţilor.

"Se fac cercetări pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului. Este vorba de trei genţi care se aflau pe bancheta din spate a maşinii, în care erau documente, şi o haină, pe care consulul le-a evalut la circa cinci sute de euro", a spus Florin Huluţa.

Diplomatul german îşi parcase limuzina în apropierea unui club din Timişoara, unde avea loc o recepţie de gală oferită de o fundaţie. La ieşirea din local, Rolf Mahrun a constatat că geamul din dreapta spate al maşinii i-a fost spart, iar hoţii au furat ce au găsit pe banchetă, cele mai importante fiind actele din cele două genţi.

Poliţiştii Secţiei 2, chemaţi de urgenţă la faţa locului, au încercat să ia amprente pentru a-i descoperi pe hoţi însă, deocamdată, oamenii legii nu i-au găsit pe cei care au au spart maşina şi nu au recuperat nici actele dispărute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici