Maşină de 50.000 de euro, furată din Germania, depistată de poliţiştii de frontieră români

Un autoturism în valoare de 50.000 de euro, căutat de autorităţile din Germania, a fost depistat de poliţiştii de frontieră români la punctul de trecere a graniţei Petea, la volanul maşinii fiind un cetăţean român.

169 afișări
Imaginea articolului Maşină de 50.000 de euro, furată din Germania, depistată de poliţiştii de frontieră români

Maşină de 50.000 de euro, furată din Germania, depistată de poliţiştii de frontieră români

Potrivit unui comunicat al Poliţiei de Frontieră, emis marţi, autoturismul de lux, fabricat în 2017, a fost depistat de poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea, judeţul Satu Mare, acesta fiind căutat de autorităţile din Germania.

Poliţiştii au stabilit, în urma verificărilor, că maşina figurează în bazele de date ca fiind furată, alerta fiind introdusă în urmă cu câteva zile de către autorităţile din Germania.

În acest caz se efectuează cercetări pentru tăinuire, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, până la finalizarea anchetei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici