Maşină de Poliţie, lovită în plin de un alt autoturism: Doi bărbaţi au fost răniţi

O maşină de Poliţie a fost lovită joi, în localitatea Huşi din judeţul Vaslui, de un alt autoturism condus de un bărbat intrat pe contrasens. Cei doi şoferi au fost răniţi.

134 afișări
Imaginea articolului Maşină de Poliţie, lovită în plin de un alt autoturism: Doi bărbaţi au fost răniţi

Maşină de Poliţie, lovită în plin de un alt autoturism: Doi bărbaţi au fost răniţi

Potrivit Poliţiei Valui, accidentul s-a produs pe DE581.

Aici, un bărbat de 56 de ani, din localitatea Drânceni, judeţul Vaslui, a condus un autoturism, din direcţia Albiţa spre Huşi, iar la un moment dat a intrat pe sensul opus de mers şi a lovit o maşină a Poliţiei, condusă de un poliţist, care circula regulamentar spre Albiţa.

În urma impactului cei doi şoferi au fost răniţi. În maşinile lor nu mai erau alte persoane.

S-a deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici