Maşina fotbalistului Bâlbă a lovit un stâlp

Atacantul echipei Poli Iaşi, Ionuţ Bâlbă, a fost implicat într-un accident, în noaptea de luni spre marţi, potrivit poliţiştilor, maşina sa intrând într-un stâlp după ce agenţii de la Circulaţie porniseră în urmărirea acesteia întrucât rula cu viteză foarte mare.

194 afișări
Imaginea articolului Maşina fotbalistului Bâlbă a lovit un stâlp

Maşina fotbalistului Bâlbă a lovit un stâlp

Potrivit şefului Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi, comisar-şef Liviu Zanfirescu, luni noaptea, un echipaj de la Circulaţie a depistat în trafic, pe o stradă din centrul municipiului Iaşi, maşina lui Ionuţ Bâlbă, un Audi Q 7, care rula cu viteză foarte mare.

Sursa citată a precizat că un echipaj al Poliţiei Rutiere i-a făcut şoferului semn să oprească, însă acesta şi-a continuat drumul, astfel că poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului. La scurt timp, la câteva sute de metri distanţă de locul în care şoferul fusese somat să oprească, poliţiştii au găsit maşina Audi Q7, izbită de un stâlp de pe marginea drumului. Şoferul, însă, nu se mai afla la faţa locului.

"Primele cercetări arată că la volan se afla chiar proprietarul maşinii, Ionuţ Bâlbă. Autoturismul urmează să fie ridicat de către Poliţie", a declarat comisarul-şef Liviu Zanfirescu.

El a precizat că fotbalistul este aşteptat la Poliţie în termen de 24 de ore pentru a explica împrejurările în care s-a produs accidentul. Dacă nu se va prezenta la audieri, Bâlbă va fi citat de poliţişti la domiciliu.

Preşedintele clubului Poli Iaşi, Sorin Boca, a declarat, însă, că în urma discuţiei avute cu jucătorul Ionuţ Bâlbă acesta i-a spus că nu a avut niciun accident cu maşina în noaptea de luni spre marţi şi că a împrumutat autoturismul unui prieten.

"Am auzit şi eu că Bâlbă ar fi avut accident şi imediat l-am sunat. Jucătorul mi-a spus spus că nu a fost implicat în niciun accident! El mi-a precizat că în momentul în care a plecat la Târgu Jiu a lăsat maşina cuiva. Şi până la urma urmei e timpul lui liber şi e problema lui ce face. Eu cred, totuşi, că nu este adevărat. Ar fi prea de tot. Adică după ce ai de două ori probleme cu poliţia rutieră s-o comiţi din nou...", a spus Boca.

Atacantul ieşean nu este la primul incident de acest gen, el fiind prins anul trecut la volanul unui autoturism, deşi permisul îi fusese suspendat cu câteva săptămâni înainte, întrucât conducea băut. Ionuţ Bâlbă a achiziţionat în luna februarie a acestui an un autoturism la mâna a doua marca Audi Q7, valoarea acestuia fiind de 40.000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici