Maşină lăsată pe A1 de o tânără în cămaşă de noapte care a mers să culeagă flori

O tânără care parcase maşina pe banda de ugenţă a autostrăzii Bucureşti - Piteşti şi care le-a spus poliţiştilor că a fost să culeagă un buchet de flori pentru a-l duce la mormântul tatălui său, îmbrăcată într-o cămaşă de noapte, a fost dusă la spitalul din Găeşti pentru a fi evaluată medical.

80 afișări
Imaginea articolului Maşină lăsată pe A1 de o tânără în cămaşă de noapte care a mers să culeagă flori

Maşină lăsată pe A1 de o tânără în cămaşă de noapte care a mers să culeagă flori

Poliţiştii rutieri au găsit, vineri, pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 35, pe sensul dinspre Piteşti spre Capitală, o conducătoare auto cu un comportament nefiresc.

Potrivit comisarului şef Emilian Buican, şeful Poliţiei A1, poliţiştii au depistat în trafic un autoturism marca "Ford" înmatriculat în Bucureşti, parcat pe banda de urgenţă a autostrăzii, dar fără şofer înăuntru. După 20 de minute de aşteptare, la maşină a apărut o tânără în vârstă de 34 de ani, îmbrăcată în cămaşă de noapte, care le-a spus poliţiştilor că a oprit autoturismul pentru că voia să culeagă un buchet de flori pe care să-l ducă la mormântul tatălui său, mort în urmă cu câţiva ani.

"Fata a avut un comportament ciudat, astfel că poliţiştii au adus-o cu maşina Poliţiei la sediul Dispeceratului A1 de la kilometrul 73, ca şi maşina ei, care a fost condusă de un poliţist. Fata nu era în stare de ebrietate, nu a fost irascibilă, era îmbrăcată sumar şi murdară, iar la sediu a răspuns la toate întrebările noastre", a declarat comisarul şef Emilian Buican, şeful Poliţiei Rutiere A1.

Potrivit sursei citate, fata le-a spus poliţiştilor că are 34 de ani, că este din Bucureşti şi că a obţinut permisul de conducere categoria «B» în 1993, în Capitală.

"Am înţeles că a abandonat Facultatea de Medicină în anul şase, din anumite motive, şi vom lua legătura cu medicul de familie. În cazul în care se va constata că nu mai îndeplineşte condiţiile, acest permis va fi anulat. Am chemat Ambulanţa pentru a i se acorda îngrijiri medicale, după ce în sediu s-a îmbrăcat tot cu cămaşa de noapte şi s-a acoprit cu o pelerină galbenă", a mai declarat comisarul şef Emilian Buican.

Conducătoarea auto a fost condusă la Spitalul Orăşenesc din Găeşti pentru investigaţii medicale suplimentare, tânăra urmând să fie evaluată din punct de vedere al sănătăţii pentru a se constata dacă îndeplineşte condiţiile de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici