Video Maşina liderului PRM Vadim Tudor, implicată într-un accident rutier

Autoturismul în care se afla liderul PRM Corneliu Vadim Tudor, vicepreşedinte al Senatului, a izbit un autobuz într-o intersecţie, într-un accident care a avut loc miercuri noapte, relatează Pro Tv.

40 afișări

Potrivit sursei citate, martorii spun că l-ar fi văzut pe Corneliu Vadim Tudor lovit la cap şi, la câteva minute după ce s-a petrecut accidentul, vicepreşedintele Senatului a fost urcat într-un alt autoturism de teren şi transportat la spital.

Şoferul autobuzului recunoaşte că masina în care se afla senatorul avea girofarul pornit, transmite Pro Tv.

Acesta este cel de-al cincilea accident în care este implicat un demnitar, de la începutul anului.

Preşedintele PSD Mircea Geoană a fost implicat, duminică seara, într-un accident de circulaţie minor, maşina cu care circula lovind din spate un autoturism care a frânat brusc la o trecere de pietoni situată pe Şoseaua Aviatorilor din Capitală.

Şi preşedintele Traian Băsescu a fost implicat, duminică seară, într-un accident uşor de circulaţie, în apropiere de Parcul Cişmigiu, el prezentându-se singur la Poliţie pentru formalităţile în acest caz.

Ulterior, purtătorul de cuvânt al SRI, Marius Bercaru, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că autoturismul lovit duminică de maşina condusă de preşedintele Traian Băsescu aparţine Serviciului Român de Informaţii şi era într-o misiune legată de summit-ul NATO.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici