Maşina lui Andrei Hrebenciuc, găsită în Sectorul 5

Maşina lui Andrei Hrebenciuc a fost găsită de poliţişti, marţi dimineaţă, pe o stradă din sectorul 5 al Capitalei.

204 afișări
Imaginea articolului Maşina lui Andrei Hrebenciuc, găsită în Sectorul 5

Maşina lui Andrei Hrebenciuc, găsită în Sectorul 5 (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat că poliţiştii de la Serviciul Furturi Auto fac cercetări în locul în care a fost găsită abandonată maşina.

Andrei Hrebenciuc, fiul politicianului social-democrat Viorel Hrebenciuc, a sesizat Poliţia Capitalei referitor la faptul că, sămbătă seară, i-a fost furat un autoturismul marca BMW, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

Incidentul a avut loc sâmbătă, la ora 22.00, în Sectorul 1 al Capitalei.

Potrivit lui Ciocan, Andrei Hrebenciuc a depus o sesizare la Serviciul Futuri Auto din cadrul Poliţiei Capitalei, referitor la faptul că, de pe o stradă din Sectorul 1, i-a fost furat un autoturismul marca BMW.

Poliţia Capitalei face cercetări în acest caz.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici