Maşina lui Beatrice Comănescu, lovită de autoturismul condus de jurnalista Emilia Şercan

Maşina în care se afla Beatrice Comănescu, directorul TVR Internaţional, a fost lovită, luni, în jurul orei 19.00, la intrarea în pasajul Budapesta din Capitală, de maşina condusă de jurnalista Emilia Şercan, în urma accidentului acesteia din urmă fiindu-i întocmit dosar penal.

619 afișări

Ioana Stancu, purtătorul de cuvânt al Brigăzii de Poliţie Rutieră Bucureşti, a declarat pentru MEDIAFAX că accidentul a avut loc în jurul orei 19.00, când Emilia Şercan., în vârstă de 34 de ani, din Bucureşti, aflată la volanul unui autoturism ce circula dinspre strada Colţei înspre Bulevardul Mărăşeşti, nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de autoturismul din faţă, condus de V. Alexandru, în vârstă de 51 de ani.

În urma accidentului, pasagera de pe scaunul din dreapta al autoturismului lovit, Beatrice Comănescu, în vârstă de 56 de ani, a fost rănită. Femeia a fost dusă la spital pentru acordarea îngrijrilor medicale, având o contuzie cervicală amielică.

Emiliei Şercan i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, poliţiştii reţinându-i permisul de conducere până la definitivarea cercetărilor, potrivit Ioanei Stancu.

Ambii şoferi au fost testaţi cu etilotestul, rezultatul fiind zero în ambele cazuri.

Beatrice Comănescu, directorul TVR Internaţional, a declarat pentru MEDIAFAX că se simte "relativ bine", însă are dureri. "Sunt relativ bine, aseară (luni, n.r.) eram într-o maşină aflată într-o coloană de maşini. Era ultima maşină din coloană, când ne-a lovit o maşină", a spus Beatrice Comănescu.

Ea a precizat că, imediat după producerea accidentului, a fost la spital, iar în prezent este acasă şi urmează un tratament. "Am mers imediat la Urgenţă, mi-au făcut computer tomograf. Acum iau medicamente şi am nişte dureri sinistre, trebuie să stau în pat cel puţin o săptămână", a spus Beatrice Comănescu, precizând că poartă un guler de protecţie.

Totodată, Beatrice Comănescu a spus că nu a încheiat o înţelegere cu Emilia Şercan. "Nu am nimic cu ea, nu o cunosc, nu am nicio pretenţie, vreau să fiu lăsată în pace", a mai spus Beatrice Comănescu.

În schimb, jurnalista Emilia Şercan a declarat pentru MEDIAFAX că regretă accidentul. "Este un accident pe care-l regret foarte mult. Carosabilul era umed, motiv pentru care nici frâna, nici ABS-ul nu au acţionat, iar maşina a alunecat în maşina din faţă", a spus Emilia Şercan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici