Maşina şefului Penintenciarului Târgşor a fost spartă. S-au furat 7.000 de euro, un pistol şi două încărcătoare

Maşina şefului Penitenciarului de Femei Târgşor, din judeţul Prahova, a fost spartă, joi, pe o stradă din Târgovişte, din autoturism fiind furată o borsetă cu 7.000 de euro şi un pistol Glock de calibru 9 milimetri cu două încărcătoare a câte 17 cartuşe, precum şi actele de identitate ale bărbatului

1231 afișări
Imaginea articolului Maşina şefului Penintenciarului Târgşor a fost spartă. S-au furat 7.000 de euro, un pistol şi două încărcătoare

Maşina şefului Penintenciarului Târgşor a fost spartă. S-au furat 7.000 de euro, un pistol şi două încărcătoare

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dâmboviţa, furtul a avut loc în faţa unui imobil de pe strada Tighina, din municipiul Târgovişte, unde comisarul şef Florin Stanciu, în vârstă de 45 de ani, originar din comuna Tătărani, judeţul Dâmboviţa, a intrat pentru mai puţin de o jumătate de oră, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Din primele cercetări ale poliţiştilor rutieri a reieşit că bărbatul îşi parcase autoturismul pe care l-a încuiat, iar ulterior a intrat în clădirea de pe strada Tighina pentru aproximativ 20 de minute.

Ulterior, şeful Penitenciarului de Femei Târgşor a revenit la autoturism pentru a-şi continua deplasarea, moment în care a constatat că geamul din dreapta spate al maşinii Volkswagen Golf era spart, iar din interior lipsea o borsetă în care erau 7.000 de euro şi un pistol Glock, de calibru 9 milimetri, cu două încărcătoare a câte 17 cartuşe, precum şi actele de identitate ale bărbatului.

La ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii continuă cercetările la faţa locului, iar în municipiul Târgovişte şi la ieşirile din localitate au fost instituite filtre rutiere pentru găsirea armei, a muniţiei aferente, a banilor şi a documentelor de identitate ale şefului Penitenciarului de Femei Târgşor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici