Maşina unui poliţist de frontieră din Rădăuţi a fost incendiată. Asupra cui cad bănuielile?

  • O maşină a fost incendiată noaptea trecută în Rădăuţi
1951 afișări
Imaginea articolului Maşina unui poliţist de frontieră din Rădăuţi a fost incendiată. Asupra cui cad bănuielile?

Maşina unui poliţist de frontieră din Rădăuţi a fost incendiată. Asupra cui cad bănuielile?

O maşină a fost incendiată noaptea trecută în Rădăuţi. Autoturismul aparţinea unui poliţist de frontieră specializat în combaterea contrabandei, spun reprezentanţii sindicatului poliţiştilor. 

Dosarul a fost deja preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi. 
 
Alerta s-a dat  aproape de miezul nopţii şi au fost chemaţi pompierii. 
 
„La sosirea echipajului, ardea partea din faţă a maşinii, cu pericol de propagare la casa de locuit a proprietarului. (...) Maşina a ars în proporţie de 40%, iar cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenţionată sursei de aprindere pentru a genera incendiul. Nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa de locuit”, a declarat Alin Găleată, purtător de cuvânt al ISU Suceava. 
 
Maşina aparţine unui poliţist de frontieră care locuieşte în Rădăuţi. Un incident asemănător, susţine sindicalistul Bogdan Bănică, a avut loc acum o lună, când maşina unui poliţist care lucrează în Vatra Moldoviţei a fost şi ea incendiată. 
 
„Acolo însă se bănuieşte că ar fi mafia lemnului, aici ar fi, prezumtiv legături cu mafia contrabandei. Poliţistul respectiv a fost apreciat pentru activitatea pentru această linie de combatere a contrabandei”, a declarat pentru MEDIAFAX Bogdan Bănică, preşedinte executiv al Sindicatului National al Poliţiştilor DECUS. 
 
Liderul de sindicat susţine şi că ministrul de Interne „este depăşit de situatie” şi că „trăieşte într-o lume paralelă în contextul în care astfel de acţiuni de intimidare şi răzbunare asupra poliţiştilor continuă, pe fondul legislaţiei extrem de permsive care apără mai repede pe infractor decât pe poliţist.”
 
Dosarul a fost deja preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici