Maşina unui turist, avariată de bodyguarzii unui club din Mamaia

Un turist a reclamat Poliţiei că maşina i-a fost avariată de bodyguarzii unui club din staţiunea Mamaia, care au ridicat autoturismul din locul în care era parcat şi l-au mutat pe un trotuar, motivând că au nevoie de loc pentru un car alegoric.

1029 afișări
Imaginea articolului Maşina unui turist, avariată de bodyguarzii unui club din Mamaia

Maşina unui turist, avariată de bodyguarzii unui club din Mamaia (Imagine: Shutterstock)

Proprietarul maşinii, un bărbat din Giurgiu venit în vacanţă la Mamaia, a depus o plângere la Poliţia din staţiune, reclamând că bodyguarzii unui club i-au mutat autoturismul, provocându-i pagube de 6.000-7.000 de lei.

Bărbatul a declarat, sâmbătă, că joi seară parcase autoturismul pe faleza din Mamaia, în dreptul unui hotel, şi a mers să se plimbe. El spune că a revenit la maşină la scurt timp şi că a văzut aglomeraţie în zona unde parcase, observând că autoturismul fusese mutat de trotuar. O parte din scena respectivă a fost filmată de o turistă, iar pe imagini se observă cum mai mulţi bodyguarzi ridică autoturismul, mutându-l câţiva metri.

Turistul susţine că parcase regulamentar şi că bodyguarzii care i-au mutat maşina au motivat că voiau să facă loc unui car alegoric. El a precizat că maşina a suferit avarii, având o aripă îndoită şi bara ruptă şi estimează că valoarea pagubelor este de 6.000-7.000 de lei. Turistul intenţionează să-i dea în judecată pe bodyguarzii clubului respectiv.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Constanţa au declarat, sâmbătă, că Poliţia Mamaia a fost sesizată despre acest incident şi că a fost deschisă o anchetă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici