Maşinile abandonate din Iaşi sunt ridicate de pe domeniul public. 50 de maşini, programate în ianuarie

Maşinile abandonate în oraşul Iaşi sunt ridicate de pe domeniul public de angajaţii Primăriei. Edilul şef Mihai Chirica anunţă că începând de marţi a fost reluată acţiunea şi că doar până la finalul lunii ianuarie vor fi ridicate de pe străzi 50 de maşini.

236 afișări
Imaginea articolului Maşinile abandonate din Iaşi sunt ridicate de pe domeniul public. 50 de maşini, programate în ianuarie

Maşinile abandonate din Iaşi sunt ridicate de pe domeniul public. 50 de maşini, programate în ianuarie

Primarul oraşului Iaşi a anunţat pe Facebook că a fost reluată activitatea de ridicare a maşinilor abandonate pe domeniul public. În prima zi au fost luate de pe străzi şase maşini. Acţiunea va continua şi, până la finalul lunii ianuarie, municipalitatea îşi propune să ridice aproximativ 50 de maşini.

„De astăzi (n.r. marţi, 12 ianuarie) am reluat şi activitatea de ridicare a maşinilor abandonate în Iaşi. Pentru această lună sunt programate circa 50 de vehicule. Până la această oră s-au ridicat 6 autoturisme din strada Basarabi, Profesor Paul, strada Pădurii, strada Universităţii”, a anunţat primarul Mihai Chirica.

Maşinile luate de pe străzi sunt duse într-un depozit al Primăriei Iaşi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici