Maşinile furate din Bulgaria de la români au fost date în urmărire

Consulul României la Sofia, Marius Dilof, a declarat luni că maşinile furate vineri noaptea dintr-o staţiune din Bulgaria au fost date în urmărire de către poliţie, nefiind încă găsite autoturismele luate şi nici autorul.

312 afișări
Imaginea articolului Maşinile furate din Bulgaria de la români au fost date în urmărire

Maşinile furate din Bulgaria de la români au fost date în urmărire (Imagine: www.bmw.ro)

Marius Dilof a precizat, pentru MEDIAFAX, că ancheta poliţiei bulgare este în derulare, secţia consulară având informaţii doar despre două maşini furate, primarul din Clejani susţinând că la poliţie au fost depuse patru plângeri.

Ministerul Afacerilor Externe din România este în contact permanent cu oficialii bulgari cu privire la acest caz, a spus consulul român.

Dilof afirmă că primarul din Clejani, căruia i s-a furat maşina, ar fi trebuit să sune la Ambasada României în Bulgaria pentru a anunţa furtul. "Pe noi ne-a sunat o altă persoană, prietenă cu păgubiţii, nu ne-a informat primarul. Eu am aflat din presă că este vorba de primarul din Clejani. Nu ştiu ce a cerut el la poliţie, să fie informat direct sau prin Ambasadă despre cursul anchetei", a spus consulul.

Primarul localităţii Clejani, căruia i-a fost furat autoturismul BMW X5 din faţa unui hotel din localitatea bulgărească Nisipurile de Aur, a declarat, luni, că va da în judecată conducerea unităţii de cazare, el respingând, totodată, acuzaţiile presei bulgare, potrivit căreia el şi alţi păgubiţi şi-ar fi înscenat furtul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici