Maşinile lui Gheorghe Dincă, „monstrul din Caracal”, sunt scoase la licitaţie de către stat FOTO

  • Maşina folosită de „monstrul din Caracal” pentru a le răpi pe Luiza şi Alexandra, a fost scoasă la licitaţie.
  • În plus, statul a scos la vânzare şi o furgonetă care i-a aparţinut tot lui Gheorghe Dincă.
  • Licitaţiile au loc la începutul lunii iulie.
3230 afișări
Imaginea articolului Maşinile lui Gheorghe Dincă, „monstrul din Caracal”, sunt scoase la licitaţie de către stat FOTO

Maşina folosită de „monstrul din Caracal”, scoasă la licitaţie FOTO: ANABI

Autoturismul Renault Megane de culoare gri al criminalului din Caracal, folosit pentru răpirea celor două fete, Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu, a fost scos la vânzare de către stat, pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI).
 
Autoturismul este din anul 2006, de culoare gri, având un rulaj de 252.481 de kilometri, iar licitaţia se desfăşoară în perioada 22 - 24 iulie. Licitaţia începe de la preţul de 1.033 de lei.
 
În plus, ANABI  a scos la vânzare şi o furgonetă care i-a aparţinut tot lui Gheorghe Dincă, de culoare albă, marca Fiat Ducato, evaluată la 5.017 lei. Aceasta are un rulaj de peste 250.000 de kilometri, iar licitaţia ar urma să se desfăşoare în perioada 7-9 iulie.  
 
 Acestea sunt descrise ca fiin nefuncţionale, cu interiorul demontat şi deteriorat.  Locul de predare pentru cele două autovehicule este oraşul Drăgăneşti-Olt.   
 
 
FOTO ALL: ANABI

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici