Mass-media: fotografie cu tortura unui suspect al atacurilor teroriste de la Moscova / Supus la electroşocuri, cu un cablu conectat la organele genitale

Canalele pro-ruse Telegram au publicat ceea ce pare a fi o fotografie făcută în timpul interogatoriului unuia dintre suspecţii care au comis masacrul de la Moscova.

2979 afișări
Imaginea articolului Mass-media: fotografie cu tortura unui suspect al atacurilor teroriste de la Moscova / Supus la electroşocuri, cu un cablu conectat la organele genitale

Mass-media: fotografie cu tortura unui suspect al atacurilor teroriste de la Moscova / Supus la electroşocuri, cu un cablu conectat la organele genitale

Respectivul era torturat în respectiva imagine cu şocuri electrice, scrie presa independentă rusă Meduza.

Şocuri electrice după ureche tăiată

Fotografia prezintă un bărbat întins pe podea, cu pantalonii daţi jos, care pare să fie conectat cu fire electrice la „«un dispozitiv militar de comunicare TA-57, pe care forţele de securitate îl folosesc pentru a tortura cu şocuri electrice”, scrie Meduza, care menţionează că un cablu „pare a fi conectat la organele genitale”.

Imaginea a fost publicată şi de canalul de Telegram Gray Zone - apropiat odinioară de gruparea de mercenari Wagner - şi de canalul din Belarus Nexta.

Ieri, pe reţele sociale din Rusia a apărut videoclipul interogatoriului unui alt suspect, în care un soldat îi taie o parte din urechea dreaptă şi îl obligă să o mănânce.

Masacrul de la Moscova: primii doi suspecţi, în faţa judecătorului

Primii doi suspecţi în atacul asupra sălii de concert din Moscova, care a costat viaţa a 137 de persoane, au fost aduşi în această seară în faţa instanţei din capitala Rusiei, care trebuie să decidă asupra arestării lor.

Potrivit agenţiilor de presă ruse, Dalerdzhon Mirzoiev şi Rachabalizod Saidakrami Murodali sunt acuzaţi de „terorism” şi riscă închisoare pe viaţă.

În total, autorităţile ruse au raportat arestarea a 11 persoane, inclusiv patru bărbaţi înarmaţi care au efectuat fizic atacul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici