Măşti colorate pentru zile negre. Alternativele vesele pentru copii şi nu numai | VIDEO

  • În loc de lenjerii de pat, o tânără antreprenoare face acum măşti de protecţie
  • O mască foarte comodă, pe care o poţi purta o zi întreagă, costă 15 lei / Una veselă pe care o poţi purta câteva ore, costă 5 lei
  • Măştile de protecţie colorate sunt foarte populare printre copii
1144 afișări
Imaginea articolului Măşti colorate pentru zile negre. Alternativele vesele pentru copii şi nu numai | VIDEO

Măşti de protecţie colorate pentru zile negre

Ştefan e agent imobiliar, iar Anca are un atelier de lenjerii de pat. Pandemia de coronavirus, care a închis multe afaceri, lor le-a dat idei!

„Am încercat să ne adaptăm cerinţelor, după cum ştiţi şi voi, economia e în recesiune, produsele nu se mai vând ca altădată, noi făceam lenjerii de pat, azi facem măşti de protecţie!”

Şi nu duc lipsă de cereri, ba chiar nu le pot onora pe toate. Au 1.000 de comenzi pe zi şi abia reuşesc să facă un sfert. 5 lei costă cea mai ieftină mască, iar 15 lei una pe care o poţi purta o zi întreagă.

„Ambele sunt realizate din bumbac 100%, au strat dublu, 3 pliuri şi se pot purta atât de copii, având imprimeuri vesele, care să îi atragă, dar şi pentru persoane mai serioase care au nevoie să meargă la serviciu.”

„Varianta mai comodă e de trei ori mai scumpă, dar o poţi purta liniştit o zi întreagă. Fără dureri de cap sau de urechi.”

Poţi să sterilizezi singur măştile - cu fierul de călcat, dar nu la mai mult de 130 de grade!

 

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici