Măsura controversată în mai multe complexe comerciale. Garduri metalice pentru separarea celor cu certificat verde şi celor fără

  • O măsură recent implementată în complexe comericale în care se găsesc supermarket-urile unui cunoscut lanţ a strârnit controverse în mediul online.
  • Intrarea în complex este separată în două fluxuri printr-un gard metalic.
24543 afișări
Imaginea articolului Măsura controversată în mai multe complexe comerciale. Garduri metalice pentru separarea celor cu certificat verde şi celor fără

Măsura controversată în mai multe complexe comerciale. Garduri metalice pentru separarea celor cu certificat verde şi celor fără

Măsura are ca scop separarea accesului în magazinele generale din complex, unde este obligatoriu certificatul verde, şi supermarket unde certificatul nu este obligatoriu.

Fluxurile separate au fost semnalate în spaţiul online în mai multe complexe comerciale din ţară.

Într-o declaraţie la un post local de radio, şeful ITM Galaţi a precizat că o echipă a fost în control. ITM a cerut complexului ca "verificarea existenţei certificatului verde să se facă la intrarea în centrul comercial".

"Le-am aplicat măsură astfel încât să efectueze triajul respectiv la intrarea în centrul comercial, măsură cu termen imediat. Dacă nu se conformează, vom aplica sancţiune contravenţională", a precizat Laurenţiu Asaftei.

Mediafax a contact lanţul de supermarket-uri pentru un punct de vedere, dar nu a primit un răspuns până la acestă oră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici