MECI: Dacă profesorii nu trec notele în catalog încalcă regulamentul şcolar

Refuzul profesorilor de trece notele în catalog după evaluarea elevilor înseamnă nerespectarea regulamentului şcolar, iar cadrele didactice îşi asumă această decizie, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, secretarul de stat pentru învăţământul preuniversitar din Ministerul Educaţiei, Adriana Pană.

599 afișări
Imaginea articolului MECI: Dacă profesorii nu trec notele în catalog încalcă regulamentul şcolar

MECI: Dacă profesorii nu trec notele în catalog încalcă regulamentul şcolar (Imagine: Mediafax Foto)

"Ce pot spune în faţa acestei decizii. Gestul sindicatelor însemnă nerespectarea regulamentului şcolar. Dacă dumnealor îşi asumă o astfel de decizie?", a spus secretarul de stat.

Liderul Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ (FSLI), Aurel Cornea, a declarat, vineri, că elevii nu vor fi evaluaţi în primul semestru al acestui an, notele fiind trecute într-un caiet, nu în catalog, urmând ca din semestrul al doilea să se decidă dacă această formă de protest va fi continuată, în funcţie de forma legii salarizării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici