Meciul România - Turcia: Zona Arenei Naţionale, supravegheată din elicopter. Peste 900 de jandarmi vor asigura ordinea

Zona Arenei Naţionale va fi supravegheată cu un elicopter înainte şi după meciul România - Turcia, programat marţi, de la ora 21.00, iar peste 900 de jandami vor asigura ordinea şi siguranţa spectatorilor.

218 afișări
Imaginea articolului Meciul România - Turcia: Zona Arenei Naţionale, supravegheată din elicopter. Peste 900 de jandarmi vor asigura ordinea

Meciul România - Turcia: Zona Arenei Naţionale, supravegheată din elicopter. Peste 900 de jandarmi vor asigura ordinea (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Elicopterul Inspectoratului General de Aviaţie va survola zona Arenei Naţionale, precum şi traseele care duc spre Arena Naţională, pentru a preveni incidentele care ar putea afecta desfăşurarea partidei de fotbal, se arată într-un comunicat de presă al Jandarmeriei Române.

Aparatul de zbor este dotat cu sistem de observare-înregistrare elecro-optic pe timp de zi şi de noapte, ochelari de vedere pe timp de noapte, proiector, folosit în special pentru misiunile de salvare-căutare, megafoane pentru adresare către public şi dispozitiv pentru coborârea în rapel, în situaţia în care este necesară intervenţia, a precizat sursa citată.

De asemenea, trei jandarmi vorbitori de limba turcă vor sprijini autorităţile care asigură ordinea şi vor oferi informaţii sau asistenţă suporterilor turci.

Naţionala României va întâlni Turcia marţi, pe Arena Naţională, de la ora 21.00, în preliminariile Cupei Mondiale din 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici