Media Sat a donat Poliţiei zece computere performante

Media Sat a donat Poliţiei zece computere performante, după ce reprezentanţii Poliţiei Capitalei au fost de acord să implementeze serviciul de messenger Alonia, dezvoltat de companie, donaţia ajungând, prin intermediul purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, la IPJ Mehedinţi.

195 afișări
Imaginea articolului Media Sat a donat Poliţiei zece computere performante

Media Sat a donat Poliţiei zece computere performante (Imagine: Cătălina Filip/Mediafax Foto)

Directorul de dezvoltare al Media Sat, Roxana Pătraşcu, a declarat că donaţia a fost făcută în urma unui parteneriat prin care Poliţia a implementat serviciul de messenger Alonia, utilizatorii acestuia putându-l folosi pentru a intra gratuit în legătură cu agenţii de poliţie atunci când au nevoie.

"Am convenit ca Alonia să fie implementat, alături de celelalte servicii de messenger, de Poliţia Capitalei, pentru ca şi utilizatorii acestuia să poată intra în legătură cu poliţiştii. Media Sat a oferit şi zece computere performante Poliţiei", a declarat, luni, Pătraşcu, pentru MEDIAFAX.

Donaţia a fost primită de purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, care i-a anunţat pe cei de la firmă încă de la momentul primirii computerelor că ele vor ajunge la Mehedinţi, unde vor fi folosite pentru dotarea unui dispecerat.

"Am primit donaţia Media Sat şi, duminică, am dus computerele la Mehedinţi. Mă voi ocupa şi de instalarea unui soft cu ajutorul căruia cei din dispecerat să vadă în timp real, prin GPS, poziţia echipajelor din teren, pentru a uşura munca poliţiştilor de acolo", a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, comisarul Ciocan.

Originar din Mehedinţi, Ciocan s-a declarat bucuros că poate uşura munca poliţiştilor din zonă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici