Mediafax - libertatea e pe mâini bune

De aproape 30 de ani, Mediafax a fost martor permanent la evenimentele care ne-au definit ca societate democratică, trecută de la revoluţie la evoluţie. Pentru foarte mulţi români, aceste evenimente fac parte chiar din traseul lor personal, sunt momente-cheie care le-au definit existenţa.

7960 afișări

Am fost acolo unde au curs lacrimi, unde pumnii s-au strâns, unde inimile au bătut la fel. Am fost alături de voi când v-aţi ridicat, uniţi, împotriva nedreptăţilor şi nu aţi cedat până când nu aţi învins. 

Pentru că este foarte important să lăsăm în urma noastră o lume (măcar puţin) mai bună decât cea în care ne-am născut. Pentru că libertatea necesită, din păcate, sacrificii şi eforturi. Zi de zi.

Aţi ajuns să aveţi încredere în noi şi să ne apreciaţi, iar noi suntem onoraţi de aceste sentimente, care ne obligă să nu vă dezamăgim nici de acum încolo. De aceea, vă promitem: oriunde românii luptă pentru libertate, veţi găsi şi reporterii Mediafax!

Pentru că libertatea noastră e o parte din libertatea românilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici