MEDIAFAX ZOOM: Căderea blocului comunist - GALERIE FOTO

Cu 25 de ani în urmă, în decembrie 1989 se încheia un proces început în momente diferite în ţările din sfera de influenţă a Uniunii Sovietice, însă care a avut peste tot acelaşi rezultat: eliberarea popoarelor respective de sub orânduirea comunistă, libertatea de expresie şi pluripartidism.

361 afișări
Imaginea articolului MEDIAFAX ZOOM: Căderea blocului comunist - GALERIE FOTO

MEDIAFAX ZOOM: Căderea blocului comunist (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În zilele ce vor urma, Mediafax ZOOM vă propune o serie de galerii foto ce au ca subiect comun înlăturarea comunismului.

GALERIA FOTO COMPLETĂ PE MEDIAFAX ZOOM

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici