MEDIAFAX ZOOM: Portrete ale Revoluţiei Române din 1989 - GALERIE FOTO

Fotograful Mediafax Marius Dumbrăveanu a realizat o serie de fotografii cu cei ce duc mai departe amintirea revoltei din decembrie ‘89.

628 afișări
Imaginea articolului MEDIAFAX ZOOM: Portrete ale Revoluţiei Române din 1989 - GALERIE FOTO

MEDIAFAX ZOOM: Portrete ale Revoluţiei Române din 1989 - GALERIE FOTO

Conform evidenţelor întocmite de Secretariatul de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor (SSPR), instituţie aflată în subordinea Guvernului României, numărul total al celor decedaţi prin împuşcare pe durata revoluţiei a fost de 1142, al răniţilor de 3138, iar al celor reţinuţi se ridică la 760.

GALERIA FOTO COMPLETĂ

Ioana Surupăţeanu, în vârstă de 76 de ani, ţine fotografiile fiului sau, Constantin Florin Surupăţeanu, decedat la vârsta de 27 de ani, în faţa MAPN, în decembrie 1989. Surupăţeanu Constantin Florin era locotenent USLA.

Ana Pavel pozează în Piaţă Revoluţiei. Ana Pavel a fost împuşcată în ochiul stâng, în decembrie 1989, în timp ce se afla în faţă Comitetului Central.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici