Medic de la un spital privat din Prahova, confirmat cu Covid-19. Unitatea medicală a fost închisă

  • Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Prahova a declanşat o anchetă epidemiologică la un spital privat din Poiana Câmpina
  • Un medic, cu care unitatea are contract de colaborare, a fost testat pozitiv la COVID-19, transmite corespondentul MEDIAFAX
  • Medicul făcea naveta de la Bucureşti
1457 afișări
Imaginea articolului Medic de la un spital privat din Prahova, confirmat cu Covid-19. Unitatea medicală a fost închisă

Sursa foto: Profimedia

Iniţial, medicul a fost la UPU Câmpina, pentru că se simţea rău, iar apoi a ajuns la Bucureşti.

Surse din administraţie au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că medicul respectiv s-a prezentat la UPU Câmpina, după ce a acuzat stări de rău. Purta însă mănuşi şi mască.

De aici, a fost transferat la Institutul Matei Balş din Bucureşti unde a fost testat şi marţi a primit confirmarea că este pozitiv la COVID-19.

Sursele citate au precizat că au fost izolate persoanele cu care doctorul a intrat în contact, iar de marţi seara spitalul privat a fost închis până pe data de 6 aprilie pentru dezinfecţie.

Medicul respectiv avea contract de colaborare şi făcea naveta de la Bucureşti.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici