Medicii acordă consultaţii gratuite în Piaţa Revoluţiei de Ziua Mondială a Sănătăţii

Medicii de familie din mai multe judeţe ale ţării au anunţat că vor veni, miercuri, în Capitală, cu prilejul Zilei Mondiale a Sănătăţii, pentru a-şi susţine colegii care discută normele din contractul-cadru pe 2010 şi pentru a acorda asistenţă medicală în patru corturi amenajate în Piaţa Revoluţiei.

22 afișări
Imaginea articolului Medicii acordă consultaţii gratuite în Piaţa Revoluţiei de Ziua Mondială a Sănătăţii

Medicii acordă consultaţii gratuite în Piaţa Revoluţiei de Ziua Mondială a Sănătăţii (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Vor fi amenajate patru corturi mari, de la Crucea Roşie, unde începând cu ora 9.00, oră la care încep negocierile la CNAS privind contractul-cadru pe 2010, vom acorda consultaţii gratuite pacienţilor care ne solicită acest lucru", au anunţat medicii de familie care au fost prezenţi, marţi, în faţa Ministerului Sănătăţii, unde reprezentanţii lor discutau problemele din contractul cadru pe 2010.

Medicii de familie nu au putut estima câţi colegi de-ai lor vor veni din ţară, miercuri, dar au susţinut că, "în mod cert, vor fi suficienţi".

Ei vor serba Ziua Mondială a Sănătăţii, acordând îngrijiri pacienţilor care le vor cere ajutorul şi, totodată, susţinându-şi colegii care negociază, pentru a treia zi, normele de aplicare a contractului-cadru pe 2010 şi contractele individuale.

Acţiunea începe la ora 9.00 şi este autorizată până la ora 18.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici