Medicii britanici, pe punctul de a lucra fără mănuşi. Marea Britanie îşi pune speranţa în Turcia pentru un transport vital

  • Un avion al Royal Air Force a fost trimis luni în Turcia pentru a aduce un transport de mănuşi
  • Stocurile britanicilor sunt aproape epuizate, iar medicii ar putea lucra fără mănuşi
888 afișări
Imaginea articolului Medicii britanici, pe punctul de a lucra fără mănuşi. Marea Britanie îşi pune speranţa în Turcia pentru un transport vital

Medicii britanici, pe punctul de a lucra fără mănuşi. Marea Britanie îşi pune speranţa în Turcia pentru un transport vital

Un avion al Royal Air Force a fost trimis luni în Turcia pentru a aduce un transport de mănuşi a cărui livrare ar putea întârzia însă câteva zile, scrie The Sun.

Oficialii din domeniul sănătăţii au avertizat că stocul de mânuşi este pe cale să se epuizeze, iar medicii s-ar putea vedea obligaţi să lucreze fără acestea.

Autorităţile au retrezit speranţele publicului larg anunţând că Marea Britanie va primi echipamentele duminică, dar transportul nu a ajuns în ţară nici măcar luni.

Luni, un avion al Royal Air Force a plecat în Turcia ca să ridice comanda. Alte două avioane se află în stand by, dar surse consultate de The Sun au declarat că această comandă s-ar putea să nu sosească până la finalul săptămânii.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici