Medicii din Craiova NU au materiale de protecţie. Apel pe reţelele de socializare: Suntem neprotejaţi în faţa pericolului!

Medicii craioveni trag un semnal de alarmă pe reţelele sociale pentru ca în lupta cu virusul nu au materiale de protecţie. Spitalele sunt frontul de luptă, iar medicii din linia întâi se simt fără apărare.

7753 afișări
Imaginea articolului Medicii din Craiova NU au materiale de protecţie. Apel pe reţelele de socializare: Suntem neprotejaţi în faţa pericolului!

Medicii craioveni nu au materiale de protecţie. Ei au lansat un apel pe reţelele de socializare

Avem nevoie urgent, în toate spitalele de echipamente de protecţie, este apelul medicilor. Situaţia disperată de la spitalele de la Craiova este descrisă ca dezorganizare, „ridicat din umeri, lipsă de soluţii pentru noi şi pacienţi!”. 

Cadrele medicale solicită circuite clare în fiecare spital, protocoale, şi o selecţie a celor care trebuie să intervină, pentru că acum sunt lăsaţi „în voia sorţii”. „Trebuie să fim vigilenţi, să stabilim circuite clare în fiecare spital, să ştim cine trebuie să intervină, când şi cum. În mai toate spitale personalul medical este lăsat în voia sorţii, bâjbâie, plânge, se revoltă şi munceşte până la epuizare, fără să i se întindă nici o mână de ajutor”, este cererea imperativă a medicilor.

Ei fac trimitere la cazul celor 27 de medici şi asistente de la spitalele din Suceava care s-au îmbolnăvit. ”Vedeţi ce se întâmplă în spitalul din Suceava, spitalul Universitar din Bucureşti, în spitalele Filiaşi, Gerota unde o parte din personalul medical se află în izolare şi secţii din spital sunt în carantină”, transmit aceştia. 

Situaţie gravă la Suceava: 27 de medici şi asistente de la spitalul judeţean au contactat noul coronavirus. Situaţia lor

Strigătul de disperare al unui medic de la Suceava: "Coronavirusul e Satana, e ceva de pe altă lume. Staţi acasă, nu e glumă!"

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici