Medicii infirmă zvonurile. Mihai Constantinescu este în continuare intubat şi ventilat mecanic. Care este starea de sănătate a artistului

Mihai Constantienscu se află în continuare intubat şi ventilat mecanic la Spitalul Floreasca, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse medicale, care au precizat că deconectarea sa de la aparate nu este posibilă momentan, întrucât el „nu are respiraţii spontane”.

3664 afișări
Imaginea articolului Medicii infirmă zvonurile. Mihai Constantinescu este în continuare intubat şi ventilat mecanic. Care este starea de sănătate a artistului

Mihai Constantinescu este intubat şi ventilat mecanic în continuare la Spitalul Floreasca

Potrivit unor surse medicale, că Mihai Constantienscu se află în continuare intubat şi ventilat mecanic la Spitalul Floreasca. „Dimineaţa, la raport, el era încă pe ventilaţie”, spun sursele citate.

Acestea au precizat în contextul în care luni au apărut în spaţiul public informaţii potrivit cărora Mihai Constantinescu ar fi fost deconectat de la aparate, reuşind să respire singur, că toate aceste lucruri se infirmă, întrucât artistul nu are în acest moment „respiraţii spontane”. „Tocmai asta era culmea, că nu avea respiraţii, să spunem spontane. Nu aveau cum să-l deconecteze pentru că nu avea respiraţii”, au spus sursele medicale pentru MEDIAFAX.

Cântăreţul Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a fost dus la Spitalul Floreasca din Capitală pe 13 mai, în urma unui stop cardio-respirator, el fiind internat în unitatea spitalicească de aproape o lună.

Mihai Constantinescu şi-a anulat în luna martie câteva concerte din cauza stării de sănătate, fiind cunoscut de multă vreme cu probleme cardiace.

În anul 2008, Mihai Constantinescu a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Secţia Clinică Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş, cu diagnosticul stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficienţă mitrală gradul 3/4, insuficienţă tricuspidiană gradul 2, hipertensiune pulmonară medie. În anul 2017, artistul a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale, după ce valva mitrală a avut o disfuncţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici