Medicul Adrian Marinescu, la Interviurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

  • Adrian Marinescu: Viaţa noastră de dinainte era cu o patologie complexă, mult mai interesantă, aveam cazuri. În momentul de faţă sunt doar cazuri de infecţii SARS COV 2, avem nişte lucruri clare, cosmonautul... nici relaţia cu pacientul nu mai e aceeaşi.
  • Adrian Marinescu: Avem un tratament sigur pentru COVID şi avem şi protocol, dar nu avem nimic miraculos. Nu există aşa ceva şi oricum intervalul este foarte scurt. A avea ceva miraculos înseamnă a avea şi dovada că el merge pentru o perioadă de timp.
  • Adrian Marinescu: Accidentul a afectat, din păcate, imaginea institutului. Şi eu personal şi noi toţi ne-am fi gândit că la institutul de vârf nu se întâmplă absolut nimic. În momentul în care am aflat în acea dimineaţă, nu-mi venea să cred. A fost un impact extrem de puternic
341 afișări
Imaginea articolului Medicul Adrian Marinescu, la Interviurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

Medicul Adrian Marinescu, la Interviurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

Duminică, 14 februarie, Adrian Marinescu, medic primar boli infecţioase la Institutul Matei Balş din Bucureşti, intră sub tirul întrebărilor şi curiozităţii publicistului Ion Cristoiu.

Cum este viaţa unui medic în pandemie? Ce s-a schimbat în relaţia medic-pacient? Care sunt provocările îngrijirii şi tratării unui bolnav de COVID 19?  Când vom scăpa de pandemie şi ce trebuie să ştim despre vaccinare? Ce se întâmplă la Matei Balş după incendiu? De ce e nevoie de spitale noi pentru a preveni astfel de tragedii?

Sunt doar câteva din întrebările la care vei afla răspunsul în seara aceasta, de la ora 20.00, la Interviurile lui Cristoiu de la Aleph News.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici