Medicul şef al Casei de Asigurări de Sănătate Bucureşti, numită manager la Institutul Oncologic

Medicul şef al Casei de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti, dr. Ana-Maria Niţulescu, este începând de marţi manager al Institutului Oncologic din Capitală, printr-un ordin al ministrului Sănătăţii, Eugen Nicolăescu.

999 afișări
Imaginea articolului Medicul şef al Casei de Asigurări de Sănătate Bucureşti, numită manager la Institutul Oncologic

Managerul Institutului Oncologic din Capitală, dr. Ana-Maria Niţulescu (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Am fost numită manager prin ordin al ministrului Sănătăţii, începând de astăzi (marţi - n.r). Nu am susţinut concurs şi nici nu am făcut cerere pentru a fi numită manager", a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, dr. Niţulescu.

Fostul medic şef al CASMB a mai spus că, deşi nu a urmărit acest post, are un plan de dezvoltare al institutului.

"Am un plan de eficientizare şi de dezvoltare a Institutului Oncologic Bucureşti, pentru a ajunge din urmă celelalte institute din ţară. Este puţin în urmă, adică are mai puţine proiecte accesate, comparativ cu institutele similare", a adăugat noul şef de la IOB.

Dr. Ana-Maria Niţulescu a precizat că prioritatea mandatului ei este realizarea Registrului Naţional de Oncologie.

"Principala problemă este să facem institutul mult mai vizibil în afară şi să punem în funcţiune Registrul Naţional de Oncologie", a spus Niţulescu.

Întrebată dacă ştie că preia o unitate medicală importantă a Capitalei, fără nicio datorie şi în care, în acest an, a fost adusă aparatură de ultimă generaţie, Niţulescu a spus că se bucură de recunoaşterea nivelul de top al unităţii medicale.

"Mă bucur că vorbiţi astfel de Institutul Oncologic. Este o unitate de top", a afirmat Ana-Maria Niţulescu.

Mandatul fostului manager Rodica Anghel a expirat luni, nefiind aprobată prelungirea lui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici