Medicul Virgil Musta avertizează: „Vom avea neplăcuta surpriză ca în fiecare zi să vedem un nou record. În unele zone ale ţării, sistemul de sănătate nu va face faţă”

Virgil Musta, şeful Secţiei de Boli Infecţioase de la Spitalul „Victor Babeş” din Timişoara, avertizează: „Este foarte probabul ca în următoarea perioadă România să înregistreze, în fiecare zi, câte un nou record al infectărilor cu noul coronavirus”.

4224 afișări
Imaginea articolului Medicul Virgil Musta avertizează: „Vom avea neplăcuta surpriză ca în fiecare zi să vedem un nou record. În unele zone ale ţării, sistemul de sănătate nu va face faţă”

Medicul Virgil Musta avertizează: „Vom avea neplăcuta surpriză ca în fiecare zi să vedem un nou record. În unele zone ale ţării, sistemul de sănătate nu va face faţă”

„Foarte probabil că numărul cazurilor va creşte, vom avea neplăcuta surpriză ca în fiecare zi să vedem un nou record, ceea ce este un lucru deloc îmbucurător pentru că, în scurt timp, în unele zone ale ţării, sistemul de sănătate nu va face faţă. Spitalele vor fi pline, terapiile intensive vor fi pline şi oamenii nu mai au unde să meargă să beneficieze de tratament de specialitate, şi mă refer la formele severe, nu la cele uşoare. Asta pentru că nu înţelegem că acele reguli, care nu sunt foarte greu de suportat, sunt neapărat necesare ca să nu ajungem într-o situaţie dificilă”, a explicat Virgil Musta la B1.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat un număr record de cazuri noi în România, 698

Până astăzi, 11 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 32.079 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 23.613 au fost externate, dintre care 21.414 de pacienţi vindecaţi şi 1.793 de pacienţi asimptomatici, externaţi la 10 zile după depistare şi 406 pacienţi externaţi la cerere cu test pozitiv.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici