Meditaţii gratuite la matematică şi fizică pentru admitere, la Universitatea Politehnica Bucureşti

Universitatea Politehnica din Bucureşti oferă gratuit elevilor, în fiecare sâmbătă din intervalul 22 martie - 7 iunie, cursuri de pregătire la materiile matematică şi fizică, în vederea admiterii de anul acesta.

1078 afișări
Imaginea articolului Meditaţii gratuite la matematică şi fizică pentru admitere, la Universitatea Politehnica Bucureşti

Meditaţii gratuite la matematică şi fizică pentru admitere, la Universitatea Politehnica Bucureşti (Imagine: Răzvan Lupică/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor instituţiei de învăţământ superior, orele de pregătire la matematică vor avea loc între orele 9.00 şi 11.00, iar cele la fizică, între 11.00 şi 13.00.

Universitatea Politehnica precizează, pe de altă parte, că între 1 aprilie şi 11 iulie va avea loc preînscrierea online pentru admiterea 2014 la facultăţile instituţiei, candidaţii preinscrişi online beneficiind de o reducere de 10 la sută din taxa de înscriere de 100 de lei.

Perioada de înscriere pentru admiterea de anul acesta la Politehnică este 12 - 19 iulie, la sediile facultăţilor, iar probele de admitere vor fi susţinute în 21 şi 22 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici