Mehedinţi: Bărbat scos mort de sub zăpadă de către medicii de la Ambulanţă

Ambulanţa Mehedinţi a fost sesizată că într-o gospodărie din localitatea mehedinţeană Stângăceaua un bărbat este căzut în curtea casei, victima fiind găsită decedată de către medici sub un strat consistent de zăpadă.

256 afișări
Imaginea articolului Mehedinţi: Bărbat scos mort de sub zăpadă de către medicii de la Ambulanţă

Mehedinţi: Bărbat scos mort de sub zăpadă de către medicii de la Ambulanţă (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Apelul la 112 a venit la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi, în jurul orei 10.47, un bărbat anunţând că un bătrân este căzut în curtea casei sale din localitatea Stângăceaua, judeţul Mehedinţi.

Potrivit unui comunicat de presă remis, sâmbătă, de Centrul Operaţional Judeţean Mehedinţi, la faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi, care a constatat că cetăţeanul în vârstă de 82 ani nu avea semne vitale, era acoperit cu un strat consistent de zăpadă, iar pământul de sub el era uscat.

„Se ia în calcul ipoteza ca decesul să se fi produs înainte de căderile de zăpadă. Din informaţiile pe care le avem, cetăţeanul se afla în evidenţa Serviciului Judeţean de Ambulanţă cu boli cronice (hipertensiune arterială)”, se mai arată în comunicatul Centrului Operaţional Judeţean Mehedinţi.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie au deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili cauzele decesului bărbatului.

În judeţul Mehedinţi se circulă în condiţii de iarnă, dar nu există localităţi blocate în urma ninsorilor.

Potrivit autorităţilor, pentru intervenţia în cazul îndepărtării stratului de zăpadă de pe carosabil şi a altor incidente care ar putea apărea, în Mehedinţi sunt pregătie 225 efective ale Ministerului Afacerilor Interne şi 165 reprezentanţi ai altor structuri. Aceştia vor interveni cu 21 de autovehicule ale MAI ŞI 103 ale Secţiilor Drumurilor Naţionale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici