Mehedinţi. Tânăr prins fără permis de conducere, pentru a şaptea oară

Un tânăr de 21 de ani din comuna Vlădaia, judeţul Mehedinţi, a fost prins fără permis de conducere, în timp ce conducea un autoturism în Drobeta-Turnu Severin. În septembrie a mai fost prins la volan de două ori, iar anul trecut de patru ori.

3961 afișări
Imaginea articolului Mehedinţi. Tânăr prins fără permis de conducere, pentru a şaptea oară

Mehedinţi. Tânăr prins fără permis de conducere, pentru a şaptea oară

Poliţiştii Biroului Rutier au prins, joi, în trafic, un tânăr de 21 de ani, din comuna Vlădaia, în timp ce conducea un autoturism pe strada Kiseleff, fără a avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Bărbatul a fost testat cu aparatele alcooltest şi DrugTest, rezultatele fiind negative.

Bărbatul a mai fost prins de două ori în cursul lunii septembrie şi în alte patru situaţii în cursul anului 2022, fiind cercetat pentru aceeaşi infracţiune, conform Poliţiei Mehedinţi.

A fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca vineri să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici