Mehedinţi: Un bărbat a fost ucis de fiul său, pe care urma să îl interneze la Psihiatrie

Un bărbat de 54 de ani, din Drobeta Turnu Severin, a fost omorât, luni, de fiul său, cunoscut cu probleme psihice. Acesta a fost internat la Psihiatrie, dar reuşise să plece în Danemarca, de unde a fost adus de părinţi, duminică, pentru a-şi continua tratamentul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

827 afișări
Imaginea articolului Mehedinţi: Un bărbat a fost ucis de fiul său, pe care urma să îl interneze la Psihiatrie

Mehedinţi: Un bărbat a fost ucis de fiul său, pe care urma să îl interneze la Psihiatrie

Surse judiciare au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că tânărul de 23 de ani, din Drobeta Turnu Severin, care e acuzat că şi-a ucis tatăl, în vârstă de 54 de ani, fusese internat, recent, în Spitalul de Psihiatrie Gătaia, însă a plecat din unitatea medicală în Danemarca, unde a fost student timp de doi ani.

”Autorul este cunoscut cu probleme psihice. În urmă cu două săptămâni a fost internat în Spitalul de la Gătaia, după care a părăsit unitatea şi a plecat în Danemarca. A fost adus la domiciliu duminică de către părinţi, aceştia fiind îngrijoraţi cu privire la starea sa, pentru că întrerupese tratamentul”, susţin surse judiciare.

Potrivit surselor citate, duminică, părinţii au reuşit să-l aducă din Danemarca, acasă, în locuinţa din Drobeta Turnu Severin, iar luni ar fi urmat să-l interneze din nou la Psihiatrie, pentru continuarea tratamentului.

Atunci, tânărul şi-ar fi atacat tatăl cu un cuţit, profitând şi de faptul că mama nu era acasă. Femeia plecase la cumpărături, iar când s-a întors şi-a găsit soţul mort.

Procurorii susţin că victima a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuţit.

„Din declaraţia lui (a tânărului – n.r.) rezultă că are tulburări psihice majore şi este pur şi simplu crimă fără motiv. În Danemarca a fost doi ani student, după care s-a retras şi beneficia de un ajutor de şomaj din Danemarca”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, Fănică Cercel, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi.

Tânărul acuzat de omor se află la audieri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici