Membrul PSD, Ioana, martor în dosar, povesteşte despre relaţiile sale sexuale cu Robert Negoiţă, Nicolae Bănicioiu şi Adrian Enache

Ioana Simona Dăncuş, martor în dosarul "Sex cu fotomodele" şi membru PSD, a povestit procurorilor despre relaţiile sale cu Robert Negoiţă, Nicolae Bănicioiu şi Adrian Enache, potrivit Gândul.

374 afișări
Imaginea articolului Membrul PSD, Ioana, martor în dosar, povesteşte despre relaţiile sale sexuale cu Robert Negoiţă, Nicolae Bănicioiu şi Adrian Enache

Membrul PSD, Ioana, martor în dosar, povesteşte despre relaţiile sale sexuale cu Robert Negoiţă, Nicolae Bănicioiu şi Adrian Enache (Imagine: www.gandul.info)

Potrivit martorului, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu toţi trei dar a primit bani doar de la Robert Negoiţă. Anterior acestor relaţii, martora a "lucrat" în cluburi din Viena.

Cotidianul citat redă în continuare pasaje din declaraţiile date în faţa procurorilor:

"Am întreţinut acte sexuale cu Negoiţă Robert Sorin de mai multe ori în anul 2007 , după ce ne cunoscusem la hotel şi ţinusem legătura telefonic. Am întreţinut actele sexuale atât la el acasă cît şi la hotel. Întâlnirile nu au fost intermediate nici de Costan şi nici de Tera. Am primit bani de la Robert de mai multe ori, nu numai atunci când am întreţinut acte sexuale".

Citeşte mai multe despre declaraţiile date în faţa procurorilor de Ioana Simona Dăncuş pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici