Membru în Senatul Universităţii Iaşi a demisionat ca protest faţă de revenirea lui Tudorel Toader, în funcţia de rector

Conferenţiarul universitar Vasile Cotiuga a demisionat, joi, din Senatul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, în semn de protest faţă întoarcerea fostului ministru al Justiţiei, Tudorel Toader, în funcţia de rector, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1261 afișări
Imaginea articolului Membru în Senatul Universităţii Iaşi a demisionat ca protest faţă de revenirea lui Tudorel Toader, în funcţia de rector

Membru în Senatul Universităţii Iaşi a demisionat ca protest faţă de revenirea lui Tudorel Toader

Conferenţiarul universitar Vasile Cotiuga şi-a prezentat, joi, demisia din Senatul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, precizând că demisia este un act care se ia la cunoştinţă.

„Mi-am dat demisia de astăzi (joi - n.r.) pentru că am considerat că reîntoarcerea domnului Tudorel Toader nu e chiar modul cel mai corect faţă de Universitatea Cuza, faţă de comunitatea academică, de a recăpăta funcţia de rector după multitudinile aspecte negative în funcţia de ministru”, a declarat Vasile Cotiuga.

Cotiuga era membru în Senatul UAIC din iunie anul trecut.

Tudorel Toader a revenit la funcţia de rector al Universităţii din Iaşi, după ce nu a mai fost ministru al Justiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici