MEN: Consultare publică privind tipărirea manualelor din clasele primare şi cele gimnaziale - Mediafax

MEN: Consultare publică privind tipărirea manualelor din clasele primare şi cele gimnaziale

Ministerul Educaţiei organizează o consultare publică privind tipărirea manualelor pentru diferite discipline din planurile-cadru atât pentru învăţământul primar, cât şi pentru cel gimnazial, la care sunt invitaţi să participe elevi, părinţi şi profesori prin completarea unui chestionar.

108 afişări

Imaginea articolului MEN: Consultare publică privind tipărirea manualelor din clasele primare şi cele gimnaziale

MEN: Consultare publică privind tipărirea manualelor din clasele primare şi cele gimnaziale

Chestionarul va avea patru întrebări referitoare la tipărirea manualelor pentru aceste două cicluri şcolare.

Chestionarul are o serie de întrebări specifice şi este astfel construit încât răspunsurile să fie filtrate pentru fiecare categorie de respondenţi. Nu se solicită date cu caracter personal, iar răspunsurile sunt confidenţiale şi vor fi utilizate exclusiv în scopul consultării.

Prima întrebare la care trebuie să răspundă participanţii este lagată de necesitatea manualelor tipărite în învăţământul primar. După ce au dat răspunsul, aceştia trebuie să menţioneze în ce calitate au completat (elev din ciclul primar, elev din ciclul gimnaziu, cadru didactic primar, cadru didactic gimnaziu, părinte elev primar şi părinte elev gimnaziu).

 

La următoarea întrebare, părinţii, elevii şi profesorii trebuie să specifice în ce mediu de află şcoal lor, urban sau rural, iar la ultima cerinţă, participanţii bifează, dintr-o listă stabilită, disciplinele la care ei consideră că nu este necesară tipărirea manualelor.

Ministerul Educaţiei anunţă că această consultarea publică se desfăşoară în perioada 9-14 noiembrie, iar chestionarul poate fi accesat pe https://www.surveymonkey.com/r/manuale_tiparite .

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Taguri:
EDUCAŢIE ,
MANUALE ,

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax SA.