Mesaj ironic de la MAI pentru cei care fac "after" la mare

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) le-a transmis, duminică, un mesaj special celor care sărbătoresc Paştele la mare, sfătuindu-i să consume drob, cu litera "b", nu cu altă literă.

8299 afișări
Imaginea articolului Mesaj ironic de la MAI pentru cei care fac "after" la mare

Mesaj ironic de la MAI pentru cei care fac "after" la mare

"- Hristos a Înviat!
- Adevărat a Înviat!
Ne-am urat Paşte liniştit, serviciu uşor, apoi fiecare a plecat la misiunea lui.
Până la urmă, liniştea şi siguranţa voastră sunt menirea noastră.
Şi în aceste zile, peste 22.000 dintre noi suntem la datorie. Nu ne plângem, pentru că şi noi petrecem Paştele în familie... Da, familia M.A.I.!
Sărbători frumoase să aveţi!
P.S. Sperăm ca singurele ciocniri din aceste zile să aibă loc la masă, şi nu pe şosele. Vă rugăm să conduceţi prudent!
P.P.S. Mesajul este valabil şi pentru cei care fac "after" la mare. Azi se serveşte drobul... Atenţie! cu B, nu cu altă literă... înţelegeţi voi, că noi nu vă vom înţelege!", a transmis Ministerul Afacerilor Interne, pe pagina oficială de Facebook.

Postarea a strâns, în cinci ore, peste 7.000 de aprecieri şi sute de share-uri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici