Mesaje Ro-Alert după ce doi urşi au fost văzuţi în Predeal, unul pe pârtie, altul în zona unui hotel

Două mesaje Ro-Alert au fost emise, duminică, la interval de câteva minute, prin care populaţia a fost anunţată de prezenţa a doi urşi, unul pe Pârtia Clăbucet şi unul în zona unui hotel, în Predeal.

800 afișări
Imaginea articolului Mesaje Ro-Alert după ce doi urşi au fost văzuţi în Predeal, unul pe pârtie, altul în zona unui hotel

Mesaje Ro-Alert după ce doi urşi au fost văzuţi în Predeal, unul pe pârtie, altul în zona unui hotel

Reprezentanţii ISU Braşov au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că a fost emis un mesaj Ro-Alert pentru a semnala prezenţa unui urs în zona unui hotel din Predeal, unde sunt turişti, însă sursele citate nu au putut precizat numărul lor.

De asemenea, un alt mesaj a fost transmis pentru ca oamenii să fie avertizaţi că a fost văzut un urs pe pârtia Clăbucet, tot din Predeal.

Turiştii şi localnicii sunt sfătuiţi să nu se apropie de urs şi să nu hrănească animalul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
urs,
pârtie,
ro alert

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici