Mesajul fostei soţii a lui Andrei Gheorghe: "Iubitul meu care nu mai eşti aici..." / Primele reacţii după moartea jurnalistului

Actriţa Nuami Dinescu a scris pe Facebook că multe persoane o să spună cât de talentat era Andrei Gheorghe, decedat luni noapte, însă atunci când acesta a avut nevoie, nu şi-a găsit loc "în niciun post de radio".

20316 afișări
Imaginea articolului Mesajul fostei soţii a lui Andrei Gheorghe: "Iubitul meu care nu mai eşti aici..." / Primele reacţii după moartea jurnalistului

Mesajul fostei soţii a lui Andrei Gheorghe: "Iubitul meu care nu mai eşti aici..."

„Acum toţi îşi vor aminti de tine, cât de bun erai, ce talent uriaş, bla bla bla... Păi da, că nu şi-a mai găsit loc în niciun radio, nicăieri nu a mai fost loc pentru el. Da, m-a şocat vestea şi nu mai vreau să vorbiţi despre profesionişti la trecut, lume care nu-ţi pasă decât de cifre şi bani. Păcat, mare păcat, l-am pierdut şi pe Andrei Gheorghe...”, a scris actriţa Nuami Dinescu, pe Facebook.

Vestea morţii lui Andrei Gheorghe a luat prin surprindere pe toată lumea, prietenii, dar şi fanii transmitând mesaje de condoleanţe.

Fosta soţie a lui Andrei Gheorghe a a postat şi ea un mesaj tulburător pe pagina de profil a fostului jurnalist, scrie gandul.info.

„Iubitul meu care nu mai eşti aici... rămâi doar în inimile noastre. O să spun despre tine că eşti extraordinar, că ai trăit extraordinar, ai iubit şi greşit şi făcut lucruri extraordinare. Aşa erai tu, extraordinar.. Aşa o să rămâi în memoria şi inimile noastre”, a scris ea pe Facebook.

La rândul său, fostul preşedinte al ANAF Sebastian Bodu a spus că mereu a admirat stilul nonconformist al lui Andrei Gheorghe, chiar dacă preferinţele lor social-politice au devenit tot mai diferite în ultima perioadă.

"RIP, Andrei Gheorghe. Chiar dacă preferinţele noastre social-politice deveniseră, în ultima vreme, foarte diferite, întotdeauna ţi-am admirat stilul nonconformist. De când ne-am cunoscut, acum 25 de ani. (...) Aş vrea ca toţi care am fost colegi cu el la Radio Sky Constanţa să ne întâlnim şi să mergem la înmormântare. Radio Sky este locul unde s-a consacrat ca om de radio. Pur şi simplu nu îmi vine a crede", a scris fostul preşedinte al ANAF Sebastian Bodu, pe Facebook.

Jurnalistul Andrei Gheorghe, realizator de radio a murit, luni seara, la vârsta de 56 de ani.

Jurnalistul a fost găsit decedat acasă, în baia locuinţei.

Decesul a fost constatat oficial în urma unui apel la 112, primit la 22.25, cauza fiind un stop cardio-respirator. Conform unor surse medicale, decesul s-a produs cu 12 ore înaintea constatării sale oficiale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici