Mesajul ministrului Educaţiei pentru elevii care dau BAC-ul luni

  • Monica Anisie a transmis, duminică seara, un mesaj de susţinere pentru elevii care dau Bacalaureatul.
  • Examenul naţional de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2020, începe luni, 22 iunie, cu proba scrisă la Limba şi literatura română.
1684 afișări
Imaginea articolului Mesajul ministrului Educaţiei pentru elevii care dau BAC-ul luni

Mesajul ministrului Educaţiei pentru elevii care dau BAC-ul

Ministrul Educaţiei a transmis un mesaj absolvenţilor de clasa a XII-a care încep luni, susţinerea probelor la Bacalaureat. Monica Anisie a urat succes tinerilor care dau cea mai importantă probă a vieţii lor.

„Dragi absolvenţi ai clasei a XII-a,
 
Mai este foarte puţin şi veţi participa la probele scrise ale examenului naţional de Bacalaureat.
Aveţi emoţii. Este firesc. Firesc şi frumos în egală măsură, fiindcă fiecare moment important din viaţă trebuie trăit cu emoţie.
Bacalaureatul este un prag. Pragul dintre un spaţiu protector, în care aţi învăţat cum să priviţi lumea, cum să o înţelegeţi, cum să vă situaţi în ea şi un labirint, care este viaţa însăşi.
Este un prag, dar nu o graniţă!
Fiţi încrezători în ceea ce ştiţi şi în ceea ce sunteţi!
 
Mult succes!” 
 
 
                  
 
Examenul naţional de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2020, începe luni, 22 iunie, cu proba scrisă la Limba şi literatura română. SUBIECTELE şi BAREMELE vor fi publicate în cel mai scurt timp pe MEDIAFAX.ro.
 
Marţi, 23 iunie, se va desfăşura proba la Limba şi literatura maternă, iar miercuri, 24 iunie, va avea loc proba obligatorie a profilului. Ultima probă scrisă din această sesiune, proba la alegere a profilului şi a specializării, este programată joi, 25 iunie. Examenul este organizat în 1.095 centre de examen. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici