Metrorex introduce de astăzi cinci noi cartele de metrou. Care este preţul unui abonament pe un an

Metrorex introduce de astăzi spre achiziţionare cinci noi titluri de călătorie cu metroul: cartela cu o călătorie, abonamentul anual şi cartelele pentru grupuri de trei, patru şi cinci persoane, potrivit unui comunicat.

5267 afișări
Imaginea articolului Metrorex introduce de astăzi cinci noi cartele de metrou. Care este preţul unui abonament pe un an

Metrorex introduce de astăzi cinci noi cartele de metrou. Care este preţul unui abonament pe un an

Noile titluri de călătorie cu metroul şi tarifele aferente acestora sunt următoarele: cartela cu o călătorie (2,5 lei), abonamentul anual (720 de lei), cartela pentru un grup de trei persoane (5 lei), cartela pentru un grup de patru persoane (6,5 lei) şi cartela pentru un grup de cinci persoane (8 lei).

Abonamentul anual, de 720 de lei, permite o economie de 120 de lei pe an pentru călătorii care îşi fac, în fiecare lună, un abonament la preţul întreg de 70 de lei.

Actualele titluri de călătorie nu îşi vor modifica tarifele, transmite Metrorex.

Proiectul, aprobat prin Ordinul Ministrului Transporturilor nr. 1450 din 29 septembrie 2017, a fost publicat în Monitorul Oficial al României în data de 10 septembrie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici